Met dank aan


De activiteiten van de zorgboerderij worden mede mogelijk gemaakt dankzij de steun van de volgende bedrijven en organisaties:

Van Wijk
2017: Van Wijk uit Nieuwegein heeft een rolstoelpad aangelegd naar de Hooiberg. Dankzij dit pad is de Hooiberg heel goed toegankelijk. We bedanken van Wijk hartelijk voor de 50% korting die we hebben gekregen. 


Verbon Design
Verbon Design sponsort de zorgboerderij door middel van 50% korting op het tarief. We danken Wim-Jan Verbon hartelijk voor zijn betrokkenheid bij ons project, zijn professionele ondersteuning en de sponsoring.


Stichting DierenLot
De noodopvang en herplaatsing van (zwerf)katten wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de ondersteuning van Stichting DierenLot 
 


Rabobank Stimuleringsfonds
Dankzij financiële steun uit het Stimuleringsfonds van de Rabobank kan de zorgboerderij projecten uitvoeren, zoals de aanpassing van de keuken in 2014. 


DierenLot, Mander Brada Stichting, Moyra Stava Morena

We danken Dierenlot, de Mander Brada Stichting en Moyra Stava Morena Stichting hartelijk voor de steun tijdens het project Noodopvang van 21 katten, na brand in kattenopvang Stichting Kattenbos in Lucaswolde.


Veleda Advies
Veleda Advies (www.veleda.nl) heeft tegen een sterk gereduceerd tarief een adviesrapport geschreven over de toekomst van de zorgboerderij en de boerderijlocatie. Hartelijk dank voor de betrokkenheid! ©2010 - Copyright Zorgboerderij Den Hoet - Ontwerp en realisatie door Verbon Design